Modułowe meble do łazienki

Modułowe meble do łazienki

- διαφήμιση -

Όσοι θέλουν να επιπλώσουν το μπάνιο τους με πρωτότυπο τρόπο θα πρέπει να επιλέξουν τα σπονδυλωτά έπιπλα μπάνιου. Τα προϊόντα αυτά δεν είναι μόνο μοντέρνα και αισθητικά ευχάριστα, αλλά και εξαιρετικά λειτουργικά.

Σήμερα, ένα σύγχρονο μπάνιο είναι ένας λειτουργικός και αισθητικά ευχάριστος χώρος. Δεν είναι μόνο τα πλακάκια, τα κεραμικά και τα εξαρτήματα που επηρεάζουν την ποιότητα του σχεδιασμού αυτού του εσωτερικού χώρου. Τα έπιπλα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επίπλωσης του μπάνιου. Η επιλογή τους δεν είναι συχνά εύκολη. Μερικές φορές ο ιδιοκτήτης περιορίζεται από το μέγεθος του μπάνιου ή από το ασυνήθιστο, δύσκολο να τακτοποιηθεί σχήμα του. Το δωμάτιο υπόκειται σε μη φιλικές συνθήκες, όπως η υγρασία και οι υψηλές θερμοκρασίες. Αυτοί οι παράγοντες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή εξοπλισμού όπως τα έπιπλα μπάνιου. Τα προϊόντα αυτά, τα οποία αγοράζονται ανά τεμάχιο σε διαφορετικά καταστήματα, συχνά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους.

Τα έπιπλα μπάνιου είναι, από την άλλη πλευρά, μια δαπανηρή προσπάθεια. Στην περίπτωση αυτή, τα αρθρωτά έπιπλα μπορεί να αποτελέσουν μια εξαιρετική λύση. Μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το δωμάτιο που διαθέτετε και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός ενιαίου συνόλου. Τα προϊόντα αυτά καθιστούν δυνατή τη δημιουργία λειτουργικών μπάνιων με διαφορετικές επιφάνειες δαπέδου. Τα αρθρωτά έπιπλα περιλαμβάνουν διάφορους τύπους ντουλαπιών κάτω από τον πάγκο, επίτοιχες μονάδες, ντουλάπια με καθρέφτες, βάθρα, συρταριέρες και άλλα προϊόντα για την αποθήκευση των πραγμάτων που χρειάζονται στο μπάνιο. Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των προϊόντων είναι η ευρεία επιλογή τους. Τα έπιπλα αυτού του είδους διατίθενται σε πολλές παραλλαγές, με διαφορετικά χρώματα και μεγέθη.

Αρθρωτά έπιπλα μπάνιου – σύνολα για κάθε εσωτερικό χώρο

Τα σύγχρονα σπονδυλωτά έπιπλα, τα οποία διατίθενται στην αγορά σε διάφορα μεγέθη και συνδυασμούς, καθιστούν δυνατή την προσαρμογή τους στο εσωτερικό σας. Οι κατασκευαστές προσφέρουν πολλές τέτοιες λύσεις. Η άριστη ποιότητα της σειράς Modular της για έπιπλα συστήματος είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Τα επιμέρους στοιχεία αυτής της συλλογής σπονδυλωτών επίπλων προσφέρονται σε διάφορες επιλογές, όχι μόνο ως μόνιμα ντουλάπια, αλλά και ως αναρτημένα ντουλάπια. Τα τελευταία δεν διαθέτουν πόδια, ώστε να απομακρύνονται εύκολα οι ρύποι και η σκόνη από κάτω. Τα αρθρωτά ντουλάπια είναι εξοπλισμένα με συρτάρια, πρόσθετα ράφια και αποθηκευτικούς χώρους, επιτρέποντάς σας τη βέλτιστη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου.

Τα αρθρωτάέπιπλα περιλαμβάνουν όχι μόνο μινιμαλιστικά ντουλάπια νιπτήρα, αλλά και εκτεταμένα στοιχεία με πρόσθετα ράφια στα πλευρικά τοιχώματα. Αξίζει επίσης να σημειωθούν τα λειτουργικά βάθρα, όπως το ντουλάπι τοίχου IÖ Modular SET 18, το οποίο διατίθεται σε λευκό και γραφίτη. Στην προσφορά του κατασκευαστή μπορείτε επίσης να βρείτε πρακτικά ντουλάπια καθρέφτη IÖ Modular σε διάφορα μεγέθη, με λαβές σε τρεις χρωματικές εκδόσεις: μαύρο ματ, χρώμιο και χρυσό. Τα έπιπλα Modular είναι πολύ ευρύχωρα, καθώς διαθέτουν βολικά ράφια για αποθήκευση, καθώς και βαθιά συρτάρια, γι’ αυτό και είναι πολύ δημοφιλή στους πελάτες.

Λειτουργικά αρθρωτά συστήματα επίπλων

Τα modularέπιπλα είναι εξοπλισμένα με σύστημα αθόρυβου κλεισίματος, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε με απόλυτη άνεση. Το άνοιγμα και το κλείσιμο είναι πολύ ομαλό, χωρίς τράβηγμα ή μπλοκάρισμα των επιφανειών. Το σύστημα Silent System της Hettich έχει εγκατασταθεί, μεταξύ άλλων, στο υποσύστημα IÖ Modular SET 5, το οποίο διατίθεται σε λευκό και γραφίτη. Αυτό το μοντέλο διαθέτει 4 συρτάρια με χωρητικότητα φορτίου 10kg το καθένα – εκτός από το Cargo, το οποίο αντέχει φορτίο 5kg.

Οι μετώπες είναι κατασκευασμένες από MDF, λουστραρισμένες σε υψηλή στιλπνότητα. Τα επιμέρους στοιχεία του σπονδυλωτού επίπλου μπορούν να συνδυαστούν κατά βούληση και το σύνολο μπορεί να συμπληρωθεί με μασίφ, λαδωμένες δρύινες επιφάνειες, οι οποίες είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στην υγρασία. Πρόκειται για ευρωπαϊκά προϊόντα άριστης ποιότητας, ώστε να είναι δυνατή η προμήθεια ανταλλακτικών για αυτά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα προαναφερθέντα αρθρωτά έπιπλα υψηλής ποιότητας διατίθενται στην εκτεταμένη προσφορά πωλήσεων της Blu Bathrooms.

Τα προϊόντα αυτά αποτελούν σύγχρονες λύσεις, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσουν πολλούς πελάτες. Με τη βοήθεια των σχεδιαστών που συνεργάζονται με το δίκτυο καταστημάτων BLU, οι οποίοι θα επιλέξουν τα κατάλληλα σπονδυλωτά έπιπλα για το μέγεθος και τον τύπο του εσωτερικού χώρου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική διαρρύθμιση του μπάνιου σας.

Ταmodular έπιπλα είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να επιτύχετε τον ιδανικό σχεδιασμό αυτού του εσωτερικού, ο οποίος δεν είναι μόνο αισθητικά ευχάριστος, αλλά και πολύ λειτουργικός.

Ελέγξτε επίσης: Πέτρινος καπλαμάς. Μια σύγχρονη λύση για τοίχους σε εσωτερικούς χώρους.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.