Η νορβηγική δίαιτα – ή τι είδους δίαιτα;

Dieta norweska - czym jest i dlaczego jest tak popularna

Dieta norweska - czym jest i dlaczego jest tak popularna

- διαφήμιση -

Οι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος έρχονται συχνά αντιμέτωποι με μια δύσκολη επιλογή δίαιτας. Πρόκειται για μια πραγματικά δύσκολη απόφαση, επειδή σήμερα εμφανίζονται συνεχώς νέες θεραπείες απώλειας βάρους και κάθε δίαιτα περιγράφεται ως απίστευτα αποτελεσματική. Ποια δίαιτα λοιπόν πρέπει να επιλέξετε για να απολαύσετε μια λεπτή και καλλίγραμμη σιλουέτα; Αν είστε πειθαρχημένο άτομο, μπορείτε να αποφασίσετε να ακολουθήσετε τη νορβηγική δίαιτα. Θα σας βοηθήσει να χάσετε όχι μόνο πολύ βάρος, αλλά και πολύ γρήγορα. Η νορβηγική δίαιτα είναι αρκετά μονότονη και αυστηρή και είναι κατάλληλη για εκείνους τους ανθρώπους που θέλουν να χάσουν βάρος σχετικά γρήγορα. Μια ομάδα γιατρών, διαιτολόγων και ερευνητών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Όσλο ανέπτυξε μια ειδική δίαιτα, η οποία έχει γίνει γνωστή ως νορβηγική δίαιτα.

Η νορβηγική δίαιτα - ή τι είδους δίαιτα;
Τι είναι η νορβηγική δίαιτα;

Η νορβηγική δίαιτα είναι πολύ αποτελεσματική, όπως γίνεται αντιληπτό μετά από μόλις δύο εβδομάδες. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε να χάσετε έως και δέκα κιλά, κάτι που είναι ανέφικτο για τους ανθρώπους που ακολουθούν άλλες δίαιτες. Το μειονέκτημα της νορβηγικής δίαιτας είναι ότι είναι πολύ κουραστική για τον οργανισμό, γι’ αυτό δεν πρέπει να ακολουθείται για περισσότερο από δύο εβδομάδες. Δύο συστατικά αποτελούν τη βάση της νορβηγικής δίαιτας – το γκρέιπφρουτ και τα βραστά αυγά. Τα τρώμε κάθε μέρα για 14 ημέρες. Σε αυτή τη δίαιτα, πρέπει να τρώμε μόνο ό,τι επιτρέπεται και η ποσότητα δεν είναι τόσο σημαντική. Αυτή η δίαιτα μπορεί να συμπληρωθεί με διάφορες σαλάτες από λαχανικά όπως καρότα, ντομάτες, αγγούρια και σέλινο. Μπορείτε επίσης να τρώτε κρέας από στήθος κοτόπουλου, μοσχάρι και ψάρι, αλλά φυσικά μόνο σε μαγειρεμένη μορφή.

Η σκανδιναβική διατροφή
Σκανδιναβική διατροφή

Σε αυτή τη δίαιτα, οι άνθρωποι πρέπει να παραλείπουν το δείπνο και να βασίζονται σε τρία γεύματα – το πρωινό, το δεύτερο πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα. Το τηγάνισμα και η χρήση αλατιού σε αυτή τη δίαιτα αποκλείονται εντελώς. Τα γεύματα πρέπει να παρασκευάζονται με βράσιμο, ψήσιμο ή ψήσιμο στη σχάρα. Η τήρηση αυτής της δίαιτας απαιτεί πολλή αυτοπειθαρχία και συνέπεια, αλλά τα αποτελέσματα είναι πραγματικά μεγάλα και γρήγορα ορατά. Η αποτελεσματικότητα αυτής της δίαιτας έχει αποδειχθεί επιστημονικά από πολλές μελέτες. Η βάση της δράσης της είναι η επιτάχυνση του μεταβολισμού και επίσης το σώμα θα καθαριστεί από τις τοξίνες, βελτιώνοντας έτσι τη διαδικασία της πέψης.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.