Οι καλύτερες παραλίες στη Μήλο, ή πού να κολυμπήσετε στο ελληνικό νησί

Τα σημαντικότερα σημεία του ταξιδιού στο Meteore
26 ઓક્ટોબર 2021
Τα 11 καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα
26 ઓક્ટોબર 2021
Εμφάνιση όλων

Οι καλύτερες παραλίες στη Μήλο, ή πού να κολυμπήσετε στο ελληνικό νησί

- Reklama -

Πότε να επισκεφθείτε τη Μήλο

Οι καλύτερες εποχές για να επισκεφθείτε την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Μήλου, είναι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο. Ο καιρός είναι ήπιος και τα περισσότερα μέρη έχουν λίγο κόσμο. Η θερμή περίοδος διαρκεί από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι τιμές το αντικατοπτρίζουν αυτό, όπως και ο συνωστισμός, ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων.

Το καλοκαίρι εξακολουθεί να είναι υπέροχο, ειδικά για την παραλία και τα νησιά όπως η Μήλος. Τα νερά είναι ζεστά, υπάρχει γαλάζιος ουρανός κάθε μέρα, εκδρομές με σκάφος και θαλάσσια σπορ και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα διακοπών.

Το Πάσχα είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή για να επισκεφθείτε την Ελλάδα, καθώς γίνεται πολύ εορταστικό με παρελάσεις, πάρτι , και σε πολλά νησιά φωτιές, πυροτεχνήματα και άλλες δραστηριότητες και παραδόσεις.

Υπάρχουν πολλά φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τα οποία μπορεί να διαφέρουν από τόπο σε τόπο και μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικά.

Ο καλύτερος καιρός για την παραλία και το κολύμπι είναι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.
Ο καλύτερος καιρός για περιήγηση στα αξιοθέατα είναι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο έως και τον Οκτώβριο.

- Reklama -

Comments are closed.