Οι καλύτερες παραλίες στη Μήλο, ή πού να κολυμπήσετε στο ελληνικό νησί

Palermo plaża

Palermo: Raj dla Miłośników Przyrody i Plaży / canva

- διαφήμιση -

Πότε να επισκεφθείτε τη Μήλο

Οι καλύτερες εποχές για να επισκεφθείτε την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης της Μήλου, είναι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο. Ο καιρός είναι ήπιος και τα περισσότερα μέρη έχουν λίγο κόσμο. Η θερμή περίοδος διαρκεί από τα τέλη Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι τιμές το αντικατοπτρίζουν αυτό, όπως και ο συνωστισμός, ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων και η διαθεσιμότητα των καταλυμάτων.

Το καλοκαίρι εξακολουθεί να είναι υπέροχο, ειδικά για την παραλία και τα νησιά όπως η Μήλος. Τα νερά είναι ζεστά, υπάρχει γαλάζιος ουρανός κάθε μέρα, εκδρομές με σκάφος και θαλάσσια σπορ και μια ευχάριστη ατμόσφαιρα διακοπών.

Το Πάσχα είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή για να επισκεφθείτε την Ελλάδα, καθώς γίνεται πολύ εορταστικό με παρελάσεις, πάρτι , και σε πολλά νησιά φωτιές, πυροτεχνήματα και άλλες δραστηριότητες και παραδόσεις.

Υπάρχουν πολλά φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τα οποία μπορεί να διαφέρουν από τόπο σε τόπο και μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικά.

Ο καλύτερος καιρός για την παραλία και το κολύμπι είναι από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.
Ο καλύτερος καιρός για περιήγηση στα αξιοθέατα είναι από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο και από τον Σεπτέμβριο έως και τον Οκτώβριο.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.