Πώς θα πάτε από τη Νάξο στη Σαντορίνη ή πίσω

Πώς να φτάσετε στην Πάρο, Ελλάδα
26 ઓક્ટોબર 2021
Ποιες είναι οι καλύτερες παραλίες στη Νάξο;
27 ઓક્ટોબર 2021
Εμφάνιση όλων

Πώς θα πάτε από τη Νάξο στη Σαντορίνη ή πίσω

- Reklama -

Το γρήγορο πλοίο από τη Νάξο στη Σαντορίνη διαρκεί μόλις μία ώρα και 20 λεπτά. Η πιο αργή, αλλά δροσερή διαδρομή διαρκεί 2 ώρες. Είναι επίσης δυνατό να ακολουθήσετε οποιαδήποτε ενδιάμεση διαδρομή με ενδιάμεση στάση στη Μύκονο, την Πάρο ή την Ίο.

Μας άρεσε να ταξιδεύουμε με την πιο αργή Blue Star Ferries. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα πλοία στις Κυκλάδες και είναι ουσιαστικά κρουαζιερόπλοια με εστιατόρια, μπαρ και ακόμη και κατάστημα αναμνηστικών επί του πλοίου. Μπορούν να μεταφέρουν έως και 2.500 επιβάτες και πολλά αυτοκίνητα, φορτηγά και σκούτερ. Μπορείτε να πληρώσετε λίγο παραπάνω για μια καμπίνα και να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, να κλείσετε μια άνετη θέση σε 3 διαφορετικές κατηγορίες ή να περάσετε χρόνο στο πλοίο με άλλους ηλιολάτρες και να αναπνεύσετε τον αέρα της θάλασσας.

Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης περιλαμβάνουν τη Seajets και την Hellenic Seaways.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση online στο Ferryhopper, το οποίο αντιπροσωπεύει 40 ακτοπλοϊκές εταιρείες και ενδιάμεσα δρομολόγια επίσης, ή μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας στη Νάξο στο λιμάνι.

Εάν ταξιδεύετε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές θρησκευτικές ή δημόσιες αργίες, αξίζει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

- Reklama -

Comments are closed.