Πώς θα πάτε από τη Νάξο στη Σαντορίνη ή πίσω

- διαφήμιση -

Το γρήγορο πλοίο από τη Νάξο στη Σαντορίνη διαρκεί μόλις μία ώρα και 20 λεπτά. Η πιο αργή, αλλά δροσερή διαδρομή διαρκεί 2 ώρες. Είναι επίσης δυνατό να ακολουθήσετε οποιαδήποτε ενδιάμεση διαδρομή με ενδιάμεση στάση στη Μύκονο, την Πάρο ή την Ίο.

Μας άρεσε να ταξιδεύουμε με την πιο αργή Blue Star Ferries. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα πλοία στις Κυκλάδες και είναι ουσιαστικά κρουαζιερόπλοια με εστιατόρια, μπαρ και ακόμη και κατάστημα αναμνηστικών επί του πλοίου. Μπορούν να μεταφέρουν έως και 2.500 επιβάτες και πολλά αυτοκίνητα, φορτηγά και σκούτερ. Μπορείτε να πληρώσετε λίγο παραπάνω για μια καμπίνα και να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, να κλείσετε μια άνετη θέση σε 3 διαφορετικές κατηγορίες ή να περάσετε χρόνο στο πλοίο με άλλους ηλιολάτρες και να αναπνεύσετε τον αέρα της θάλασσας.

Άλλοι φορείς εκμετάλλευσης περιλαμβάνουν τη Seajets και την Hellenic Seaways.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση online στο Ferryhopper, το οποίο αντιπροσωπεύει 40 ακτοπλοϊκές εταιρείες και ενδιάμεσα δρομολόγια επίσης, ή μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας στη Νάξο στο λιμάνι.

Εάν ταξιδεύετε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές θρησκευτικές ή δημόσιες αργίες, αξίζει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.