- διαφήμιση -

Από τη Σαντορίνη στη Μύκονο με πλοίο

Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε από τη Σαντορίνη στη Μύκονο είναι με πλοίο.

Η ακτοπλοϊκή γραμμή εκτελεί τακτικά δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με έως και 8 πλοία την ημέρα το καλοκαίρι και πάνω από 50 πλοία την εβδομάδα.

Ο χρόνος πλεύσης εξαρτάται από την ακτοπλοϊκή εταιρεία και το πλοίο που χρησιμοποιείται, αλλά συνήθως διαρκεί από 2 έως 3 ώρες για να φτάσετε στη Μύκονο. Τα περισσότερα κάνουν στάση στην Ίο και τη Νάξο, ενώ πολλά πλοία κάνουν στάση και στην Πάρο.

Οι εταιρείες που συνήθως εκτελούν αυτό το δρομολόγιο είναι η Golden Star ferries – η πιο αργή, αλλά πιο ευχάριστη, η Seajets και η Minoan lines.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση online στο Ferryhopper, ή μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για τη Σαντορίνη στο λιμάνι ή σε ένα από τα πολλά πρακτορεία εισιτηρίων που θα δείτε στο νησί.

Εάν ταξιδεύετε τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή κατά τη διάρκεια μιας από τις πολλές θρησκευτικές ή δημόσιες αργίες, αξίζει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.