Ο πλήρης οδηγός για το νησί της Κιμώλου στην Ελλάδα
26 ઓક્ટોબર 2021
Πώς θα πάτε από τη Νάξο στη Σαντορίνη ή πίσω
26 ઓક્ટોબર 2021
Εμφάνιση όλων

Πώς να φτάσετε στην Πάρο, Ελλάδα

- Reklama -

Μετακινήσεις στην Πάρο

Είναι καλή ιδέα να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στην Πάρο, ακόμη και για μια ή δύο ημέρες. Υπάρχει τακτική συγκοινωνία με λεωφορείο που είναι αρκετά αξιόπιστη, αλλά ένα αυτοκίνητο θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε τα πολλά κρυμμένα στολίδια γύρω από το νησί: παραλίες, όρμους, σπηλιές, ερείπια και ακόμη και κάποια χωριά στα οποία δεν φτάνει το λεωφορείο.

Η οδήγηση στην Πάρο είναι αρκετά εύκολη. Δεν υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες, ελάχιστη κίνηση και μόνο μερικά στενά δρομάκια που πρέπει να αντιμετωπίσετε, τα οποία μπορείτε να αποφύγετε αν θέλετε.

Λόγω του μεγέθους και του σχήματος του νησιού, μπορείτε να κάνετε ένα γύρο ολόκληρου του νησιού σε περίπου 6 ώρες, κάνοντας ένα υπέροχο ταξίδι με πολλά υπέροχα μέρη για να σταματήσετε στη διαδρομή.

Μας αρέσει να ξεκινάμε από τους λόφους και να περιπλανιόμαστε στον Κωστό, τις Λεύκες και τη Μάρπησσα, μετά να πάμε για καφέ ή σνακ στο Πίσω Λιβάδι και μετά για μπάνιο στην Τρυπητή.

Μεσημεριανό γεύμα στην Αλυκή και ίσως άλλο ένα μπάνιο στον Φάραγκα. Στάση για ψώνια και αξιοθέατα στην Παροικιά γύρω από τον Κριό για περισσότερο κολύμπι, ποτό ή χαλάρωση.

- Reklama -

Comments are closed.