Οι καλύτερες παραλίες στη Μήλο, ή πού να κολυμπήσετε στο ελληνικό νησί
26 ઓક્ટોબર 2021
Ο πλήρης οδηγός για το νησί της Κιμώλου στην Ελλάδα
26 ઓક્ટોબર 2021
Εμφάνιση όλων

Τα 11 καλύτερα εστιατόρια στην Αθήνα

- Reklama -

Τα αγαπημένα μας rooftop bars στην Αθήνα

Ενώ τα περισσότερα εστιατόρια στην Αθήνα διαθέτουν επίσης μπαρ, υπάρχουν μερικά άλλα που αξίζει να αναφέρουμε κυρίως για το ποτό και όχι για την εμπειρία του φαγητού.

Για ποτά με μια από τις πιο φωτογραφημένες απόψεις στην Αθήνα είναι το μπαρ στον τελευταίο όροφο του Hotel a For Athens. Μπορείτε επίσης να φάτε εδώ, αλλά είναι αρκετά οικείο, γι’ αυτό και συχνά έχει αρκετό κόσμο εδώ – φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το MS Roof Garden, το οποίο είναι επίσης φανταστικό και πολύ ζωντανό τη νύχτα.

Απέναντι βρίσκεται το κοκτέιλ μπαρ 360 στην κορυφή του ξενοδοχείου 360 Degree, το A Misafir Roof Garden και το Shisha lounge και το Pella Inn Rooftop Bar βρίσκονται λίγο πιο δυτικά στην οδό Ερμού.

Η Πύλη, η κύρια περιοχή διασκέδασης της Αθήνας, διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά μπαρ, όπως το Artist Rooftop και το Juan Rodriguez. Το τελευταίο δεν έχει θέα στην Ακρόπολη, αλλά η ατμόσφαιρα του πάρτι το αποζημιώνει με το παραπάνω.

Το Syntagma GB Roof Garden στο διάσημο ξενοδοχείο Grande Bretagne ενθουσιάζει τους πελάτες εδώ και δεκαετίες, ενώ τα μπαρ στον τελευταίο όροφο του Ergon House και του Electra Hotel είναι φανταστικά. Αξίζει επίσης να δείτε το Athens Bar Crawl, το οποίο είναι ολοκαίνουργιο και ιδανικό για παρέες.

- Reklama -

Comments are closed.