- διαφήμιση -

Τα αγαπημένα μας rooftop bars στην Αθήνα

Ενώ τα περισσότερα εστιατόρια στην Αθήνα διαθέτουν επίσης μπαρ, υπάρχουν μερικά άλλα που αξίζει να αναφέρουμε κυρίως για το ποτό και όχι για την εμπειρία του φαγητού.

Για ποτά με μια από τις πιο φωτογραφημένες απόψεις στην Αθήνα είναι το μπαρ στον τελευταίο όροφο του Hotel a For Athens. Μπορείτε επίσης να φάτε εδώ, αλλά είναι αρκετά οικείο, γι’ αυτό και συχνά έχει αρκετό κόσμο εδώ – φροντίστε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων.

Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το MS Roof Garden, το οποίο είναι επίσης φανταστικό και πολύ ζωντανό τη νύχτα.

Απέναντι βρίσκεται το κοκτέιλ μπαρ 360 στην κορυφή του ξενοδοχείου 360 Degree, το A Misafir Roof Garden και το Shisha lounge και το Pella Inn Rooftop Bar βρίσκονται λίγο πιο δυτικά στην οδό Ερμού.

Η Πύλη, η κύρια περιοχή διασκέδασης της Αθήνας, διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικά μπαρ, όπως το Artist Rooftop και το Juan Rodriguez. Το τελευταίο δεν έχει θέα στην Ακρόπολη, αλλά η ατμόσφαιρα του πάρτι το αποζημιώνει με το παραπάνω.

Το Syntagma GB Roof Garden στο διάσημο ξενοδοχείο Grande Bretagne ενθουσιάζει τους πελάτες εδώ και δεκαετίες, ενώ τα μπαρ στον τελευταίο όροφο του Ergon House και του Electra Hotel είναι φανταστικά. Αξίζει επίσης να δείτε το Athens Bar Crawl, το οποίο είναι ολοκαίνουργιο και ιδανικό για παρέες.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.