Juvederm Volite – ένα προϊόν για παρατεταμένη βιοαναζωογόνηση

Preparat do iniekcji juvederm volift retouch należy do linii żeli hialuronowych stworzonych w unikalnej technologii Vycross. Wypełniacze (Voluma, Volbella, Volift) z tej serii różnią się od innych produktów na bazie kwasu hialuronowego m.in:

Preparat do iniekcji juvederm volift retouch należy do linii żeli hialuronowych stworzonych w unikalnej technologii Vycross. Wypełniacze (Voluma, Volbella, Volift) z tej serii różnią się od innych produktów na bazie kwasu hialuronowego m.in:. Zdjęcie: unsplash.com

- διαφήμιση -

Juvederm Volite – ένα νέο προϊόν από την οικογένεια Vycross
Το προϊόν έγχυσης juvederm volift retouch ανήκει στη σειρά υαλουρονικών τζελ που δημιουργήθηκε με τη μοναδική τεχνολογία Vycross. Τα πληρωτικά (Voluma, Volbella, Volift) αυτής της σειράς διαφέρουν από άλλα προϊόντα με βάση το υαλουρονικό οξύ μεταξύ άλλων στα εξής:

  • μεγαλύτερη διάρκεια δράσης,
  • λιγότερο έντονο πρήξιμο μετά τις θεραπείες,
  • ανώδυνες ενέσεις χάρη στην περιεκτικότητα των πηκτωμάτων σε λιδοκαΐνη.

Το μυστικό της καινοτομίας της Allergan είναι η αντικατάσταση των „βαρέων” μορίων υαλουρονικού νατρίου με „ελαφριά”. Εννέα στα 10 μόρια των πηκτωμάτων είναι χαμηλού βάρους, έτσι ώστε η συνοχή των σκευασμάτων να είναι ομοιογενής, τα πληρωτικά και τα βιοαποκαταστατικά να εγχέονται εύκολα και να μην δημιουργούν ανωμαλίες στους ιστούς.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Juviderm Volait;

Η συγκέντρωση του υαλουρονικού οξέος στο βιο-gel είναι 12 mg/ml. Το σκεύασμα για την έγχυση περιέχει επίσης 0,3% λιδοκαΐνη. Η συσκευασία περιέχει 2 αμπούλες βιορευστογόνου και 4 υπέρλεπτες βελόνες.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές θεραπείες βιοαναζωογόνησης, μία συνεδρία ενέσεων με τζελ Juvederm Volite αρκεί για να βελτιώσει την ποιότητα του δέρματος και το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 9 μήνες. Η θεραπεία διαρκεί 30-45 λεπτά. Οι ενέσεις πραγματοποιούνται βαθιά κάτω από το δέρμα.

Ενδείξεις χρήσης:

  • ξηρό δέρμα,
  • χαλαρότητα του δέρματος,
  • υπερμελάγχρωση,
  • θαμπή επιδερμίδα,
  • λεπτές ρυτίδες,
  • ουλές ακμής.

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί όχι μόνο στο πρόσωπο, αλλά και στο λαιμό, το ντεκολτέ, τα χέρια και τα μπράτσα. Ήδη μετά από 5-10 ημέρες παρατηρούνται αποτελέσματα: το δέρμα γίνεται πιο λείο, πιο σφριγηλό και αποκτά ομοιόμορφο χρώμα.

Δεν υπάρχουν σαφείς ηλικιακοί περιορισμοί για τη βιοαναζωογόνηση. Ταυτόχρονα, οι ενέσεις δεν συνιστώνται για άτομα κάτω των 18 ετών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, με οξείες ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος, δερματικές παθήσεις, διαβήτη. Δεν είναι επιθυμητή η έγχυση του τζελ στην περιοχή των ματιών και στη ράχη της μύτης, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται κατά τη θεραπεία της ρινοπαρειακής περιοχής.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της νέας γενιάς τζελ
Μια μελέτη που διεξήχθη από τους υπαλλήλους της Allergan έδειξε ότι στο 96% των ασθενών οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίστηκαν, η ποιότητα του δέρματος βελτιώθηκε, το 91% παρατήρησε αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, βελτίωση της επιδερμίδας.

Τα πλεονεκτήματα των ενέσεων Juviderm Volait περιλαμβάνουν:εύκολη έγχυση του φαρμάκου, ελάχιστες παρενέργειες, καλός συνδυασμός με άλλες επεμβάσεις, όπως το γέμισμα ρυτίδων και τα γεμίσματα πυκνής γραμμής που λείπουν σε όγκο.

Μειονεκτήματα του φαρμάκου:

Δεν είναι η χαμηλότερη τιμή του juvederm volite.
το τζελ δεν θα παρέχει επαρκές αποτέλεσμα στην καταπολέμηση των βαθιών ρυτίδων, „επιπλέουν” οβάλ προσώπου.
Όταν αποφασίζετε να δοκιμάσετε ενέσεις του φαρμάκου, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η βιο-αναζωογόνηση δεν θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των βαθιών ρυτίδων ηλικίας και προσώπου, αλλά θα εξαλείψει μόνο το δίκτυο των πρώτων ρυτίδων, θα στεγνώσει το δέρμα και θα βελτιώσει τη γενική κατάσταση.

Προετοιμασία και ανάρρωση μετά τη διόρθωση με Juvederm Volite
Όπως με κάθε ενέσιμη διαδικασία, θα πρέπει να αρνηθείτε τη λήψη αντιπηκτικών, την κατανάλωση αλκοόλ για λίγες ημέρες πριν από την επίσκεψη στην αισθητική κλινική. Μετά την έγχυση, δεν πρέπει να αγγίζετε τις επεξεργασμένες περιοχές, το πρόσωπο δεν πρέπει να πλένεται για αρκετές ώρες. Για μία εβδομάδα, συνιστάται να αρνηθείτε τη σωματική άσκηση, την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Η επίσκεψη στο μπάνιο, στο σολάριουμ, στην παραλία πρέπει να αναβληθεί για δύο εβδομάδες.

Εάν η διαδικασία πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένο ειδικό και σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού, θα είστε ικανοποιημένοι με τη σημαντικά βελτιωμένη κατάσταση του δέρματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το παραπάνω άρθρο δεν αποτελεί ιατρική συμβουλή. Πριν από τη χρήση, διαβάστε το φύλλο οδηγιών χρήσης ή συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας, καθώς κάθε φάρμακο που χρησιμοποιείται ακατάλληλα μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή ή την υγεία σας.

Dimitrios Xanthos
Dimitrios Xanthos
Είμαι ο Δημήτριος Ξανθός, επικεφαλής συντάκτης του portal troktiko.eu. Η αγάπη μου για την ποικιλομορφία της ζωής με οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου που αναδεικνύει την ομορφιά του κόσμου μέσα από διαφορετικές προοπτικές - από την αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, μέχρι τις πιο κρυφές γωνιές της γης που αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Έχω ένα πάθος για τη σκανδιναβική αισθητική και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να εμπνεύσει μια απλούστερη, πιο ουσιαστική ζωή. Πιστεύω στη δύναμη της κοινότητας και στο να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου, γι' αυτό και στο troktiko.eu φιλοξενούμε φωνές από όλο τον κόσμο που έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν. Η εξερεύνηση του αγνώστου και η αποτύπωση της ομορφιάς του κόσμου μέσα από τα λόγια και τις εικόνες είναι η αποστολή μου.
- διαφήμιση -

Komentarze są wyłączone.